| Автор |
Инфо за новата година |
immitev
Потребител

Вашето име: Иван
Изказвания: 191
Местоживеене: гражданин на света
| Публикувано на 29-11-2009 20:16 |
|
|
Както обещах, пускам информация за ходенето по Нова Година в Сапарева Баня.
Основни Параметри
Къде: Санаториума в Сапарева Баня
Кога: 31 дек - 3 януари (3 нощувки, ако някой иска за по-малко нощувки да си каже)
Нощувки: по 10 лв на легло. Стаите са отоплени (с минерална вода) и са със самостоятелен санитарен възел. Както се сещате не са свръх-луксозни.
Храна: Ще ни готвят с наши продукти (храната ще купуваме на място). За готвача + персонала, ще събирам по 2 лв на ден.
Алкохол: За посрещането на Новата година, ще съберем пари да купим предварително алкохол, да не останем на сухо 
Транспорт: С влак до Дупница и от там с рейс. На обратно - аналогично (важи за всички без собствен транспорт).
Екстри
1) За посрещането на Новата година може да си вземем украса, бенгалски огън и други характерни за тази нощ занимавки
2) В санаториума има топъл басейн за плацикане, кални бални и процедури.
3) Практикуване на зимни спортове (при наличие на сняг) - Паничище е доста близо, а и имало и маршрутки, ако колите не стигат.
4) Разходки в планината - в района на Седемте Рилски езера (с лифт или пешачка). Вземете си хубави обувки и дрехи.
5) Любителите на картите, шаха, таблата и други спортове за маса да дойдат подготвени
Организация
Потвърждаване - до 3 декември (включително), за закъснелите може да няма места или да са в друга част на Санаториума.
Начална вноска - Потвърждаването става с внасяне на първа вноска - тя е за покриване на нощувките (пример 3x10=30 лв - без ДДС )
Други вноски - пари за транспорт, алкохол и храна за Нова година ще събираме по-късно.
Търси се - уредба - ние ще сме си отговорници за музиката
Редактирано от immitev на 02-12-2009 09:59 |
|
| Автор |
RE: Инфо за новата година |
immitev
Потребител

| Публикувано на 24-12-2009 13:40 |
|
|
Нова Година наближава, ето още малко информация и уточнения:
Бройката наближи 60 човека, ама няма да се плашите 
Украса: Закупили сме малко украса (ще събирам по 1 лев на човек)
Храна: Една част от храната ще бъде закупена предварително на 30-и и с баща ми ще я откараме в Сапарева баня. В менюто се предвижда засега салатки, пилешко, готвени зеленчуци. В санаториума ще ни сготвят за две вечери (новогодишната и следващата), другото сами ще си го организираме.
Алкохол: За алкохола, няма смисъл от напълно централизирана организация - ще се разделим по компании. От хората извън хорцата има няколко по-големи външни компании, които сами ще се снабдят с алкохол: Теди (27) Тошо (9). А днес (29-ти) ще закупим алкохол за останалите.
Транспорт: Има достатъчно коли за всички: моите приятели Тео и Цонко могат да вземат по двама, а и Ники и Мила би трябвало да могат да вземат двама. Т.е. 6 места за 5 човека (ние с Мими не сме в петицата, че ще пътуваме на 30-ти). На 30-ти ще уточним кой къде и как.
Музика: Аз ще взема лаптоп и усилвател, Алекс (на Теди) ще вземе колони.Забележка: има шанс някои от групата да носят музикални инструменти, та може да има live sessions.
Последни промени: Секцията за "алкохола", "транспорта" и "музиката"
Редактирано от immitev на 29-12-2009 20:10 |
|
| Автор |
Kameto
Потребител
Вашето име:
Изказвания: 10
| Публикувано на 03-01-2010 19:51 |
|
|
Искам да изразя огромните си благодарности на Ванката и Мими за перфектната организация и страхотното изкарване на Новата година и да напомня на всички, които бяха с фотоапарати, че чакаме снимчициии  |
|
|
| Автор |
rokanor
Администратор

Вашето име:
Изказвания: 2067
| Публикувано на 04-01-2010 13:52 |
|
|
И аз искам да изразя... възмущението си от недостига на пържоли на втора маса, ахахаха.
А иначе - благодаря на всички за вдъхновението - специално на по-хубавите момичета, които успях да загледам в калабалъка, доколкото ми остана време от плющене на карти и писане на стихове. Някак си се сетих за зелените училища, на които ходех като дете 
|
|
| Автор |
melpomena
Потребител

Вашето име: мОма Шира
Изказвания: 82
Местоживеене: The sheepfold
| Публикувано на 04-01-2010 17:52 |
|
|
Хайде и аз да извадя свитъка си с благодарности  
Мими и Ванка, благодарностите на живо са едно на ръка, но написаното остава...

Благодаря, че се нагърбихте с цялата организация, с което понесохте и всички позитиви и негативи. Искрено се надявам, че от дистанцията на времето лошото минава на заден план и остават спомени само за хубавите моменти. А те не бяха никак малко  
Нататък ...
Благодаря на Андрей, че ме (на)учи и партнира на бачата Много ми хареса тоз танец 
Благодаря на Ками, че черпи едни ръкавици и шапка за разходката в планината 
Благодаря на Дани, че ми върна чаршафите, че ми позволи да й изям ски-шоколада и да й изпия половината домашно вино и не последно място, че ме би на две партии Не се сърди, човече 
Благодаря на Теди, че помогна логистично на Мими и Ванката с колата при пазаруването на алкохола и мезенцата Благодарности и на Алекс за колоните, които озвучаваха празника ни 
Благодаря на Елмира, че подкара Голфа си - желязното желязо - и ни стовари на Паничище 
Благодаря на Тони и на Жоро, че не се отказаха да дойдат 
Благодаря на Боряна и на Елмира, че стояха зад фотоапарата и запечатваха миговете 
Благодаря и на "Зорница", които едва ли ще четат тук, за партнирането и обмяната на добри практики в танцуването на хорА 
Присъединявам се с две ръце към усещането на Андорей за зеленото училище и към призива на Ками за споделяне на снимките. С удоволствие ще отделя няколко гиги на компа ми, за да събера фотките от всички и да кача представителна извадка от тях в Пикасата на Жасмин . Хайде, не се бавете с точенето и изпращането 
Поздрави и всем
Comfortably Numb |
|
|
| Автор |
elmira
Потребител
Вашето име:
Изказвания: 5
| Публикувано на 04-01-2010 21:14 |
|
|
Аз също искрено благодаря на Мими и Ванката за перфектната организация на нашия малък празник. Беше просто прекрасно и ще го помним дълго време.
Тук може да видите и моите снимки http://picasaweb.google.bg/elmira.vasileva/NovaGodina2010# |
|
|
| Автор |
todorino
Потребител

Вашето име: Teo^cioe^Dio
Изказвания: 25
| Публикувано на 05-01-2010 19:45 |
|
|
Милаааа,
моето име го немааааааааааааааааааа ... рев !!!
 |
|
|
| Автор |
immitev
Потребител

| Публикувано на 06-01-2010 10:24 |
|
|
Ето и малко powershot снимчици http://picasaweb.google.com/immitev/NewYear20092010#
NB: Има и клипчета, но поради несъвместимост с youtube (а за определени клипчета и с моралните норми в обществото ), ще потърся алтернативен начин за споделяне. |
|
| Автор |
melpomena
Потребител

| Публикувано на 06-01-2010 10:38 |
|
|
Леле, Тоше, как можах... 
Благодаря ти за това, че (волно или неволно) ми поднесе една от най-приятните изненади - да ми доведеш ЛЮБимАта Люба на празника Благодаря ти, че с нея доведе и част от Зорница, с които хубаво се повеселихме 
Comfortably Numb |
|
|
| Автор |
melpomena
Потребител

| Публикувано на 06-01-2010 10:59 |
|
|
Браво, дотук чудесни снимки от всички 
В конкретния случай се радвам, че форматите са несъвместими с YouTube 
Comfortably Numb |
|
|
| Автор |
immitev
Потребител

| Публикувано на 07-01-2010 12:03 |
|
|
melpomena писа:
В конкретния случай се радвам, че форматите са несъвместими с YouTube 
Колко пък да са несъвместими - http://www.youtube.com/view_play_list?p=0976CD3D2C37E105  |
|