Фолклор и Традиции · Balkanfolk · zevzeci.com 08 September 2010 21:41
Навигация
Начало
История
Програма
Преса и Интервюта
Фолклор и Традиции
Тактов размер
Фото галерия
Видео галерия
Форум
Линкове
Въпроси
Търсачка
За контакт
RSS новини
Horo.bg
Balkanfolk.com
Вход
Потребител

Парола

Не сте член?
Натисни тук за да се регистрираш.

Забравена парола?

Потебители на линия
Гости на линия: 5
Няма членове на линия
Най новият: cveti_tt
IP: 38.107.191.93

Преглед на темата
HORCATA.COM | | Новини и Събития
Автор Инфо за новата година
immitev
Потребител

Вашето име: Иван
Изказвания: 191
Местоживеене: гражданин на света
Публикувано на 29-11-2009 20:16
Както обещах, пускам информация за ходенето по Нова Година в Сапарева Баня.

Основни Параметри

Къде: Санаториума в Сапарева Баня
Кога: 31 дек - 3 януари (3 нощувки, ако някой иска за по-малко нощувки да си каже)
Нощувки: по 10 лв на легло. Стаите са отоплени (с минерална вода) и са със самостоятелен санитарен възел. Както се сещате не са свръх-луксозни.
Храна: Ще ни готвят с наши продукти (храната ще купуваме на място). За готвача + персонала, ще събирам по 2 лв на ден.
Алкохол: За посрещането на Новата година, ще съберем пари да купим предварително алкохол, да не останем на сухо smiley
Транспорт: С влак до Дупница и от там с рейс. На обратно - аналогично (важи за всички без собствен транспорт).

Екстри

1) За посрещането на Новата година може да си вземем украса, бенгалски огън и други характерни за тази нощ занимавки
2) В санаториума има топъл басейн за плацикане, кални бални и процедури.
3) Практикуване на зимни спортове (при наличие на сняг) - Паничище е доста близо, а и имало и маршрутки, ако колите не стигат.
4) Разходки в планината - в района на Седемте Рилски езера (с лифт или пешачка). Вземете си хубави обувки и дрехи.
5) Любителите на картите, шаха, таблата и други спортове за маса да дойдат подготвени

Организация

Потвърждаване - до 3 декември (включително), за закъснелите може да няма места или да са в друга част на Санаториума.
Начална вноска - Потвърждаването става с внасяне на първа вноска - тя е за покриване на нощувките (пример 3x10=30 лв - без ДДС smiley )
Други вноски - пари за транспорт, алкохол и храна за Нова година ще събираме по-късно.
Търси се - уредба - ние ще сме си отговорници за музиката
Редактирано от immitev на 02-12-2009 09:59
97352345 ivan.mitkov.mitev
Автор RE: Инфо за новата година
immitev
Потребител

Публикувано на 24-12-2009 13:40
Нова Година наближава, ето още малко информация и уточнения:

Бройката наближи 60 човека, ама няма да се плашите smiley
Украса: Закупили сме малко украса (ще събирам по 1 лев на човек)
Храна: Една част от храната ще бъде закупена предварително на 30-и и с баща ми ще я откараме в Сапарева баня. В менюто се предвижда засега салатки, пилешко, готвени зеленчуци. В санаториума ще ни сготвят за две вечери (новогодишната и следващата), другото сами ще си го организираме.
Алкохол: За алкохола, няма смисъл от напълно централизирана организация - ще се разделим по компании. От хората извън хорцата има няколко по-големи външни компании, които сами ще се снабдят с алкохол: Теди (27) Тошо (9). А днес (29-ти) ще закупим алкохол за останалите.
Транспорт: Има достатъчно коли за всички: моите приятели Тео и Цонко могат да вземат по двама, а и Ники и Мила би трябвало да могат да вземат двама. Т.е. 6 места за 5 човека (ние с Мими не сме в петицата, че ще пътуваме на 30-ти). На 30-ти ще уточним кой къде и как.
Музика: Аз ще взема лаптоп и усилвател, Алекс (на Теди) ще вземе колони.Забележка: има шанс някои от групата да носят музикални инструменти, та може да има live sessions.

Последни промени: Секцията за "алкохола", "транспорта" и "музиката"
Редактирано от immitev на 29-12-2009 20:10
Kameto
Потребител

Вашето име:
Изказвания: 10
Публикувано на 03-01-2010 19:51
Искам да изразя огромните си благодарности на Ванката и Мими за перфектната организация и страхотното изкарване на Новата година и да напомня на всички, които бяха с фотоапарати, че чакаме снимчициии smiley
rokanor
Администратор

Вашето име:
Изказвания: 2067
Публикувано на 04-01-2010 13:52
И аз искам да изразя... възмущението си от недостига на пържоли на втора маса, ахахаха.

А иначе - благодаря на всички за вдъхновението - специално на по-хубавите момичета, които успях да загледам в калабалъка, доколкото ми остана време от плющене на карти и писане на стихове. Някак си се сетих за зелените училища, на които ходех като дете smiley
http://en.wikipedia.org/wiki/Pwn
melpomena
Потребител

Вашето име: мОма Шира
Изказвания: 82
Местоживеене: The sheepfold
Публикувано на 04-01-2010 17:52
Хайде и аз да извадя свитъка си с благодарности smileysmiley

Мими и Ванка, благодарностите на живо са едно на ръка, но написаното остава...

Благодаря, че се нагърбихте с цялата организация, с което понесохте и всички позитиви и негативи. Искрено се надявам, че от дистанцията на времето лошото минава на заден план и остават спомени само за хубавите моменти. А те не бяха никак малко smileysmiley

Нататък ...

Благодаря на Андрей, че ме (на)учи и партнира на бачата smiley Много ми хареса тоз танец smiley

Благодаря на Ками, че черпи едни ръкавици и шапка за разходката в планината smiley

Благодаря на Дани, че ми върна чаршафите, че ми позволи да й изям ски-шоколада и да й изпия половината домашно вино и не последно място, че ме би на две партии Не се сърди, човече smiley

Благодаря на Теди, че помогна логистично на Мими и Ванката с колата при пазаруването на алкохола и мезенцата smiley Благодарности и на Алекс за колоните, които озвучаваха празника ни smiley

Благодаря на Елмира, че подкара Голфа си - желязното желязо - и ни стовари на Паничище smiley

Благодаря на Тони и на Жоро, че не се отказаха да дойдат smiley

Благодаря на Боряна и на Елмира, че стояха зад фотоапарата и запечатваха миговете smiley

Благодаря и на "Зорница", които едва ли ще четат тук, за партнирането и обмяната на добри практики в танцуването на хорА smiley

Присъединявам се с две ръце към усещането на Андорей за зеленото училище и към призива на Ками за споделяне на снимките. С удоволствие ще отделя няколко гиги на компа ми, за да събера фотките от всички и да кача представителна извадка от тях в Пикасата на Жасмин smiley. Хайде, не се бавете с точенето и изпращането smiley

Поздрави и всем

Comfortably Numb
elmira
Потребител

Вашето име:
Изказвания: 5
Публикувано на 04-01-2010 21:14
Аз също искрено благодаря на Мими и Ванката за перфектната организация на нашия малък празник. Беше просто прекрасно и ще го помним дълго време.
Тук може да видите и моите снимки http://picasaweb.google.bg/elmira.vasileva/NovaGodina2010#
todorino
Потребител

Вашето име: Teo^cioe^Dio
Изказвания: 25
Публикувано на 05-01-2010 19:45
Милаааа,
моето име го немааааааааааааааааааа ... рев !!!

immitev
Потребител

Публикувано на 06-01-2010 10:24
Ето и малко powershot снимчици http://picasaweb.google.com/immitev/NewYear20092010#

NB: Има и клипчета, но поради несъвместимост с youtube (а за определени клипчета и с моралните норми в обществото smiley ), ще потърся алтернативен начин за споделяне.
melpomena
Потребител

Публикувано на 06-01-2010 10:38
Леле, Тоше, как можах...

Благодаря ти за това, че (волно или неволно) ми поднесе една от най-приятните изненади - да ми доведеш ЛЮБимАта Люба на празника smiley Благодаря ти, че с нея доведе и част от Зорница, с които хубаво се повеселихме

Comfortably Numb
melpomena
Потребител

Публикувано на 06-01-2010 10:59
Браво, дотук чудесни снимки от всички

В конкретния случай се радвам, че форматите са несъвместими с YouTube

Comfortably Numb
immitev
Потребител

Публикувано на 07-01-2010 12:03
melpomena писа:
В конкретния случай се радвам, че форматите са несъвместими с YouTube

Колко пък да са несъвместими - http://www.youtube.com/view_play_list?p=0976CD3D2C37E105 smiley
Прехвърли се към форум: